HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ζωγράφου: Επιβεβαιώθηκε η φρίκη-Είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση το 11 μηνών βρέφος!

Απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου για το 11 μηνών βρέφος. Μεταφέρθηκε χθες (16.02.2020) στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού από τον πατέρα του.

Θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης είχε πέσει το 11 μηνών βρέφος που μεταφέρθηκε χθες (16.02.2020) από τον πατέρα του στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε η φρίκη.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο 11 μηνών κοριτσάκι έδειξε παρά φύσιν σεξουαλική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου.

Το 11 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε χθες, Κυριακή, στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, χωρίς να αναπνέει και χωρίς να έχει σφυγμό. Στο νοσοκομείο άφησε τελικά την τελευταία του πνοή.

Οι γονείς του, πρόσφυγες από τη Συρία που ζουν στου Ζωγράφου, προσήχθησαν, καθώς ο ιατροδικαστής είχε εντοπίσει από την πρώτη στιγμή στο μόλις 11 μηνών κοριτσάκι, σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Αν και αρχικά, υπήρξε το σενάριο τα τραύματα που παρέπεμπαν σε σεξουαλική κακοποίηση να οφείλονταν σε εγκεφαλίτιδα, τελικά το πόρισμα του ιατροδικαστή όχι μόνο επιβεβαίωσε τη φρίκη, αλλά αποκάλυψε ότι η σεξουαλική επίθεση που είχε βρεθεί το βρέφος ήταν άγρια!

Ο ιατροδικαστής επεσήμανε ότι ο βρέφος έπασχε από μικροκεφαλία και η αιτία του θανάτου του δεν μπορεί, ακόμη, να προσδιοριστεί.

Οι γονείς του μωρού παραμένουν στο τμήμα Ανηλίκων κι εκεί περιμένουν να φτάσει γραπτώς το πόρισμα του ιατροδικαστή, ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Τόσο από τους γονείς του παιδιού όσο και από το ζευγάρι ομοεθνών τους που έμεναν μαζί τους στο διαμέρισμα του Ζωγράφου, θα ληφθεί δείγμα DNA.

Άλλα τρία παιδιά, εκτός από το νεκρό βρέφος

Στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου, όπου ζουν οι δύο οικογένειες, εντοπίστηκαν άλλα τρία παιδιά: το ένα είναι βρέφος 11 μηνών και φέρεται να πρόκειται για το δίδυμο αδερφάκι του αδικοχαμένου κοριτσιού, ενώ τα άλλα δύο παιδιά είναι των συγκατοίκων. Και τα τρία παιδιά φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και θα εξεταστούν από ειδικούς και θα ληφθεί γενετικό υλικό τόσο από εκείνα, όσο και από τους γονείς τους.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια