Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14.02.2020 η κοπή της πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14.02.2020 η κοπή της πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας στο “Mediterranean Village”στην Παραλία Κατερίνης.

 Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ.Τσανικίδης Ηρακλής στην προσφώνησή του ανέφερε :

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας πραγματοποιεί απόψε τη ν καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Καλωσορίζουμε όλους του Συναδέλφους καθώς και όλους  τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας  τιμούν με την παρουσία τους  και τους ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία.


Χαιρετισμό απεύθυναν η Αντιπεριφεριάρχης κ. Μαυρίδου Σοφία,  ο Βουλευτής κ.  Μπαραλιάκος Ξενοφών, ο Διοικητής του Γ.Ν.Κατερίνης Κ. Χατζηγεωργίου Γεώργιος  και ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ κ. Χρίστογλου Κωνσταντίνος.


Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αποβιωσάντων Ιατρών, μελών του Ιατρικού Συλλόιγου Πιερίας, το έτος 2019,  καθώς και του πρώην προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου  Βλασταράκου Μιχαήλ.

Παρευρέθησαν  ο εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Χριστοφορίδης Σταύρος. η εκπρόσωπος του Βουλευτή  κ. Χιονίδη Σάββα κ. Παπαχατζή Χάϊδω , η εκπρόσωπος της Βουλευτού κ. Μάνη –Παπαδημητρίου Άννας  κ. Μάνη Νότα και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας κ Μπρουσκέλης Χαράλαμπος.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν η αιματολόγος , Συντονίστρια Διευθύντρια της Αιμοδοσίας στο Γ.Ν. Κατερίνης κ. Παπαδοπούλου Μαργαρίτα και ο ορθοπεδικός Επιμελητής Α κ. Μπινιάρης Γεώργιος, οι οποίοι κέρδισαν το φλουρί.

Οι παρεβρισκόμενοι Ιατροί διασκέδασαν και αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Η συμμετοχή των συναδέλφων σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου ενδυναμώνει τις προσπάθειες του Δ.Σ. για δράσεις με επιστημονικό, κοινωνικό και συνδικαλιστικό περιεχόμενο.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.