Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμος Δίου - Ολύμπου: Εορταστικές εκδηλώσεις για την 142η Επέτειο της Επανάστασης του Ολύμπου του 1878

Την 142η Επέτειο της  Επανάστασης του Ολύμπου του 1878 γιορτάζει με κάθε επισημότητα ο Δήμος μας στην έδρα του, το Λιτόχωρο. Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7:00μμ ο καθηγητής του ΑΠΘ κ. Ιωάννης Κυρίτσης στην αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την Φιλαρμονική  του Δήμου «Οδυσσέας Σβάρνας»  και την Δημοτική χορωδία «Ι. Σακελλαρίδης».

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 θα τελεστεί Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στις 10.30 και θα ακολουθήσουν  Επιμνημόσυνη Δέηση,  Κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο και Παρέλαση στην κεντρική λεωφόρο του Λιτοχώρου.


Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία του, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός  Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής .Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.