Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πρόγραμμα εορτασμού της 142ης Επετείου της Επανάστασης του ολύμπου του 1878 - Δήμος Δίου-Ολύμπου

Για τον εορτασμό της 142ης Επετείου της Επανάστασης του Ολύμπου του 1878, θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου στις 22 & 23 Φεβρουαρίου 2020 στο Λιτόχωρο, οι κάτωθι εκδηλώσεις:

Α. ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ - ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ
Από την 8η πρωινή της 22ας και  μέχρι τη δύση του ηλίου της 23ης Φεβρουαρίου 2020, θα  σημαιοστολιστούν όλα τα δημόσια και δημοτικά καταστήματα, οι δρόμοι και οι πλατείες  των Κοινοτήτων του Δήμου Δίου-Ολύμπου.
Τις βραδινές ώρες από την 22α έως και την 23η Φεβρουαρίου 2020, θα φωταγωγηθούν τα δημόσια και δημοτικά καταστήματα, οι δρόμοι και οι πλατείες των Κοινοτήτων του Δήμου Δίου- Ολύμπου.

Β. ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020
Εορταστικές εκδηλώσεις στην αίθουσα εκδηλώσεων του Β΄Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου και ώρα 19:00:
-Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον καθηγητή κ. Ιωάννη Κυρίτση με θέμα: «Η προκήρυξη της Επαναστατικής Κυβέρνησης του 1878: Μια επίκαιρη ανάγνωση»
-Συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας «Ιωάννης Σακελαρίδης» και της Φιλαρμονικής του Δήμου  Δίου-Ολύμπου «Οδυσσέας Σβάρνας».

Γ. ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020
Το πρωί θα σημάνουν οι καμπάνες των εκκλησιών, θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια η Δοξολογία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης Φεβρουαρίου 2020 έχει ως εξής:


07:20 π.μ. Έπαρση της σημαίας στην Κεντρική Πλατεία Λιτοχώρου.
10:30 π.μ. Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

11:15 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο.
Ενός λεπτού σιγή.  
Εθνικός Ύμνος.

11:30 π.μ. Παρέλαση στη λεωφόρο Αγίου Νικολάου.

12:15 μ.μ. Δεξίωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα θέματα που αφορούν την παράταξη, απονομή τιμών, την τάξη και την κίνηση των οχημάτων παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές.

Ο Δήμος Δίου Ολύμπου θα μεριμνήσει για τη διάθεση της Δημοτικής Φιλαρμονικής & τον καλλωπισμό του χώρου, στον οποίο θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις.

  Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Κυριακάκης Ευστράτιος.


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.