Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ολοκληρώθηκαν με κάθε επισημότητα στο Λιτόχωρο, την έδρα του Δήμου Δίου-Ολύμπου οι εορταστικές διήμερες εκδηλώσεις της 142ης Επετείου της Επανάστασης του Ολύμπου του 1878

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, ο καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Ιωάννης Κυρίτσης εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας με θέμα: «Η προκήρυξη της επαναστατικής κυβέρνησης του 1878. Μια επίκαιρη ανάγνωση». Την ομιλία πλαισίωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου «Οδυσσέας Σβάρνας» και η Δημοτική Χορωδία «Ιωάννης Σακελλαρίδης».
Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, τελέστηκε δοξολογία στον ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου , παρουσία του εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης, Υφυπουργού και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή. Στη δοξολογία χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα, κ.κ. Γεώργιος. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Ηρώου και στη συνέχεια μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην κεντρική λεωφόρο Αγίου Νικολάου. Μετά το τέλος της παρέλασης, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, παρέθεσε δεξίωση για το κοινό στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και το μεσημέρι επίσημο γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λιτοχώρου.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, οι βουλευτές κ. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Φώντας Μπαραλιάκος, κ. Μπέτυ Σκούφα, ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, κ. Αν. Μανώλας, ο Δήμαρχος της αδελφοποιημένης πόλης Γερμασόγεια Κύπρου, κ. Κυριάκος Ξυδιάς, ο διοικητής της 24ης ΤΘΤ Λιτοχώρου, κ. Ιωάννης Δημητρέλλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, κ.Γιώργος Τζήμας, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και πλήθος κόσμου.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.