HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν μετά από 16 χρόνια!

Μια από τις μεγαλύτερες και πιο αγαπημένες αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές, τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν μετά από 16 χρόνια στην οθόνη. Ο Ρος, η Μόνικα, ο Τσάντλερ, η Φοίβη, ο Τζόι και η Ρέιτσελ κάνουν… come back για ένα μοναδικό επεισόδιο.


«Είναι πραγματικότητα…» δημοσίευσαν μαζί στους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στο Instagram με μια συλλογική τους φωτογραφία η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Μάθιου Πέρι, ο Ματ ΛεΜπλάνκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Ο Ματ Λε Μπλανκ, με αρκετή δόση χιούμορ, ανέβασε μια φωτογραφία με επτά... μεγαλύτερους σε ηλικία από εκείνους και έγραψε «Είναι πραγματικότητα....»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt LeBlanc (@mleblanc) στις

«Λάτρεις των "Friends" είναι επίσημο!» επιβεβαίωσε παράλληλα με ανακοίνωσή του η πλατφόρμα HBO Max, με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της νέας πλατφόρμας τον Μάιο.

Έναντι, 425 εκατομμυρίων δολαρίων για διάστημα πέντε ετών, η WarnerMedia (AT&T group) αγόρασε τα δικαιώματα των 236 επεισοδίων των «Friends» (1994-2004) για να το καταστήσει ένα από τα κορυφαία προϊόντα του. Η σειρά το 2018 είχε τις περισσότερες θεάσεις στο Netflix, σύμφωνα με το Nielsen.


Πηγή




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια