HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ταϊλάνδη: Στρατιώτης σε αμόκ σκότωσε τουλάχιστον 17 άτομα ‑ Κρατά ομήρους (βίντεο)

Ένας Ταϊλανδός στρατιώτης που σκότωσε σήμερα 17 ανθρώπους, στην περιοχή Νακόν Ρατσασίμα, στα βόρειοανατολικά της Ταϊλάνδης, κρατά ομήρους τουλάχιστον 15 ανθρώπους σε ένα εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Thai News Agency.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Bangkok Times, από την επίθεση του δράστη υπάρχουν 17 νεκροί και 14 τραυματίες ενώ οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Η περιοχή γύρω από το εμπορικό κέντρο έχει τεθεί σε αστυνομικό κλοιο και ετοιμάζεται επιχείρηση εξουδετέρωσής του. Τα τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν πλάνα με τον στρατιώτη να βγαίνει από το αυτοκίνητο μπροστά στο εμπορικό κέντρο και να πυροβολεί.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένοπλος, σε κατάσταση αμόκ, κρατάει τους ομήρους στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου.

Ο στρατιώτης αρχικά άνοιξε πυρ σε διαφορετικές περιοχές της πόλης η οποία βρίσκεται σε απόσταση 250 χιλιομέτρων από την Μπανγκόνγκ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά φαίνεται πως σκότωσε τον διοικητή του και αλλα δυο άτομα μεσα στο στρατόπεδο και εν συνεχεία πήρε στρατιωτικό όχημα και άρχισε να πυροβολεί πολίτες που συναντούσε στο δρόμο του, κοντά στο εμπορικό κέντρο.

Επίσης, σύμφωνα με τα ξένα μέσα και τις αναρτήσεις στα social media, ο στρατιώτης ανέβασε ένα μικρό βίντεο από την στιγμή της επίθεσή του στα Facebook. Η περιοχή γύρω από το εμπορικό κέντρο έχει τεθεί σε αστυνομικό κλοιό.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια