Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - 2 Φεβρουαρίου (Επιμέλεια: Ανέστης Ι. Κοκκινίδης Δάσκαλος - M. A. Lond.)


Επιμέλεια: Ανέστης Ι. Κοκκινίδης
Δάσκαλος (M. A. Lond.)
2 Φεβρουαρίου                                  

Γεγονότα
                                     

1928-Με απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης αναγνωρίζεται ο μουσικογυμναστικός και ποδοσφαιρικός σύλλογος Απόλλων Λιτοχώρου, που είναι και ο αρχαιότερος εν ενεργεία σύλλογος στην Πιερία. (Σωτήριος Δ. Μασταγκάς, Μουσικογυμναστικός & Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Απόλλων Λιτοχώρου 1928-2018 (Β΄τόμος), Λιτόχωρο 2018).

1957-Οι κάτοικοι του χωριού Καλύβια Κουντουριωτίσσης (σημερινού Αγίου Σπυρίδωνα) άρχισαν να κατασκευάζουν,  μόνοι τους και χωρίς μηχανήματα ή την καθοδήγηση από μηχανικό, το αρδευτικό έργο “Πηγών Αράπη Λάκες”. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες έφεραν το νερό στα 2 χιλιόμετρα περίπου, σε ένα σημείο που είναι βραχώδες. (Κήρυξ των Πιερίων, 2-2-1957, αρ, φύλλου 63)

1969-Θεμελίωση του νοσοκομειακού Ναού Αγίων Αναργύρων στην Κατερίνη, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βαρνάβα. (Νέα Εποχή, 8-2-1969, σελ.4 )

1979-Στον ΓΑΣ Αρχέλαος, έπειτα από αρχαιρεσίες, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου εκλέγεται ο Δημήτρης Γιάνναρος. (Μακεδονικός Αγών, 10-3-1979, σελ. 2)


Έγιναν κι αυτά

1979-Συνέρχεται σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Κατερίνης, που αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 29-1-1979. Πρόεδρος ο Στυλ. Κοκόλης, αντιπρόεδρος ο Δημ. Βασιλειάδης, γεν. Γραμματέας ο Χαρ. Βασιλειάδης, ταμίας ο Νικ. Βούλγαρης, μέλος ο Αθαν. Σαμαράς. (Νέα Εποχή, 10-2-1979, σελ. 1)
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.