Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ετήσια Εκδήλωση Κοπής Πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης 24/02/2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 21/02/2020, η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Πιερίας κ.κ Φώντας Μπαραλίακος και Μπέττυ Σκούφα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κυρία Σοφία Μαυρίδου, η κυρία Τζούλη Γιαμούζη – Χιονίδου – εκπροσωπώντας τον Βουλευτή Πιερίας κύριο Σάββα Χιονίδη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητος και Ανακύκλωσης, κύριος Γεώργιος Κυριακίδης – εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Κατερίνης κύριο Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, ο τέως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κύριος Στάθης Φουντουκίδης, καθώς επίσης, πλήθος Δικηγόρων Κατερίνης και φίλοι αυτών.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.