Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, στις 12.00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


Θέμα 1ο:
Έγκριση των θεωρημένων προγραμμάτων δημόσιας και μη δημόσιας δασοπονίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έτους 2020.
Εισηγητής :
Σωτήριος Μπάτος, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Θέμα 2ο:
Έγκριση 2ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έτους 2020.
Εισηγήτρια:
Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Θέμα 3ο:
Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το Δ’ τρίμηνο 2019.
Εισηγήτρια:
Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Θέμα 4ο:
Έγκριση τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 152/2016 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Κ.Μ. με θέμα «Σύσταση της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος LEADER και ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Π.Ε. Σερρών».
Εισηγητής :
Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών.
Θέμα 5ο:
Συγκρότηση της Επιτροπής του άρθρου 13 παρ.4 του Π.Δ./τος 242/96 για τη μίσθωση ακινήτων και εκποίηση ακινήτων και κινητών πραγμάτων της Π.Ε. Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Εισηγητής :
Ανδρέας Βεργίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς.
Θέμα 6ο:
Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης και του Φορέα Κορώνειας Βόλβης Χαλκιδικής σε εφαρμογή του Ν. 4519/2018 (Φ.Ε.Κ. Α΄/25/20-02-2018).
Εισηγητής :
Κωνσταντίνος Γιουτίκας, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Θέμα 7ο:
Ορισμός εκπροσώπων Γενικής Συνέλευσης και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας με την επωνυμία “Δίκτυο περιοχής οργανωμένης ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών Θερμαϊκού κόλπου Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία” και διακριτικό τίτλο “Δίκτυο ΠΟΑΥ Θερμαϊκού ΑΜΚΕ”.
Εισηγητής :
Σωτήριος Μπάτος, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Θέμα 8ο:
Ορισμός εκπροσώπων της Π Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Π.Ε. Πιερίας στις Γνωμοδοτικές Επιτροπές Γ΄ Λ/Τ Σκάλας Κατερίνης και Δ΄Λ/Τ Πλαταμώνα για το έτος 2020.
Εισηγήτρια:
Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας.
Θέμα 9ο:
Ορισμός εκπροσώπων για τη συγκρότηση επιτροπών του Α΄ Λ/Τ Ν. Μηχανιώνας.
Εισηγητής :
Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής
Θέμα 10ο:
Ορισμός εκπροσώπων για τη συγκρότηση επιτροπών του Λιμεναρχείου Μουδανιών.
Εισηγητής :
Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής
Θέμα 11ο:
Ορισμός εκπροσώπων για τη συγκρότηση επιτροπών του Λιμεναρχείου Ιερισσού.
Εισηγητής :
Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής
  
Επιπλέον, στο πλαίσιο της τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, θα γίνει ενημέρωση του Περιφερειακού για τα εξής θέματα :
1. Ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία της κοινωνικής δομής «ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΡΣΙΣ» και

2. Ενημέρωση σχετικά με την Κυριακάτικη αργία, με αφορμή την εξαγγελία της εταιρείας “JUMBO” να προχωρήσεισε άνοιγμα καταστημάτων της όλες τις Κυριακές, ξεκινώντας από την Πρέβεζα και την Πιερία.     

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.