Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Π.Ε Πιερίας: Χρηματοδοτεί τις παρεμβάσεις στο 2ο δημ.σχολείο Αιγινίου

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση σχολικών συγκροτημάτων Δήμων Π.Ε. Πιερίας» μεταξύ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει το έργο της, εκσυγχρονίζοντας τις σχολικές υποδομές και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ασφαλών συνθηκών προαυλισμού και άθλησης  για μαθητές και εκπαιδευτικούς σε σχολεία, ενισχύοντας και αναβαθμίζοντας το σχολικό αθλητισμό»


Υπεγράφη η  προγραμματική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση σχολικών συγκροτημάτων Δήμων Π.Ε. Πιερίας» μεταξύ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του έργου, προϋπολογισμού, 83.500,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), από τις πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και αφορά  εργασίες επίστρωσης δαπέδων με κυβόλιθους και κατασκευής γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ και ποδοσφαίρου στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου.

Ειδικότερα, οι εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη, είναι : διαμόρφωση του αυλείου χώρου για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ και ποδοσφαίρου με κατάλληλες  κλίσεις για την απορροή των ομβρίων υδάτων, επίστρωση της αυλής του σχολείου (εκτός αυτής όπου θα διαστρωθεί με ασφαλτοτάπητα και συνθετικό τάπητα για το γήπεδο ποδοσφαίρου) με κυβόλιθους καθώς και βαφή γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ και ποδοσφαίρου με κατάλληλο υλικό διαγράμμισης.


Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.