Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επιστολή Συλλόγων Γονέων 3ου ΓΕΛ & 3ου Γυμνασίου προς τον Δήμαρχο Κατερίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 22 Ιανουάριου 2019 και ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου Κατερίνης με μοναδικό θέμα την εξέλιξη των εργασιών αποπεράτωσης του Γυμναστηρίου του σχολικού συγκροτήματος.

Το διάστημα 16 – 17 Ιανουάριου 2020. οι μαθητές πραγματοποίησαν κατάληψη του σχολείου με αίτημα την άμεση ολοκλήρωση και παράδοση του Γυμναστήριου. Οι μαθητές προέβαλαν ως επιχείρημα, ότι αν και υπήρξε δέσμευση εκ μέρους των Δημοτικών Αρχών ότι θα πραγματοποιούταν σχετική ενημέρωση από τις 15 Ιανουάριου, αυτό δε συνέβη και για το λόγο αυτό προχώρησαν σε κινητοποιήσεις.

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων και οι Σύλλογοι Διδασκόντων έσπευσαν να συζητήσουν με τους μαθητές αποτρέποντάς τους να συνεχίσουν την κατάληψη και ζήτησαν συνάντηση μαζί για να συζητηθεί το θέμα αυτό. Κατά τη συνάντηση, οι Πρόεδροι των Συλλόγων και οι εκπρόσωποι των 15 μελών ενημερώθηκαν ότι οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου κατά τα τέλη Φεβρουάριου, μετά από την εκταμίευση ενός δανείου μέσω του οποίου θα καλυφθεί η σχετική δαπάνη.

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων ενημέρωσαν τους γονείς και των κηδεμόνες των μαθητών σχετικά με τις εξελίξεις. Συμφωνήθηκε ομόφωνα ότι σε περίπτωση μη τήρησης των δεσμεύσεων, να προχωρήσουμε από) κοινού με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές σε δυναμικές κινητοποιήσεις με στόχο να ικανοποιηθεί επιτέλους αυτό το δίκαιο και μακρόχρονο αίτημα.

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής, το Γυμναστήριο θα ήταν έτοιμο από την άνοιξη του 2019 πράγμα που δεν έγινε. Το έργο έχει ολοκληρωθεί μόνο κατά τα 2/3. Επίσης, και στο μακρινότερο παρελθόν παρά τις μελέτες και τα αιτήματα που υποβλήθηκαν κατά καιρούς και τις διαβεβαιώσεις των εκάστοτε αρμοδίων το έργο δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Οι μαθητές των σχολείων εξακολουθούν να μη διαθέτουν χώρο άθλησης και τις μέρες με κακοκαιρία περνούν τις ώρες του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής μέσα στις τάξεις τους. Εξακολουθούν να μη διαθέτουν μια άρτια αίθουσα για τις εκδηλώσεις και τις γιορτές τους με αποτέλεσμα να μετακινούνται στην ΕΚΑΒΗ ή να στοιβάζονται στο υπόγειο του σχολικού κτιρίου, το οποίο δεν πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και φυσικά δε μπορεί να φιλοξενήσει όλους μαζί τους μαθητές του κάθε σχολείου.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας απέναντι σε θέματα που άπτονται του αθλητισμού, των νέων και της παιδείας, ευελπιστούμε ότι εσείς θα τηρήσετε τη δέσμευσή σας και ότι οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου και του 3ου ΓΕΛ θα αποκτήσουν επιτέλους το δικό τους Γυμναστήριο.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις και οποιαδήποτε επιπλέον στοιχεία απαιτούνται και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.