Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

3η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης, Καπνικός Σταθμός, 7-17 Μαΐου 2020

Πριν λίγες μέρες,  πραγματοποιήθηκε στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης  η πρώτη συνάντηση μεταξύ τοπικών ανθοπαραγωγών και της  Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας με στόχο την οργάνωση της 3ης Ανθοκομικής Εκθεσης Κατερίνης η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 17 Μαΐου 2020.

Η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης είναι μια επιλεγμένη πρωτοβουλία πολιτών η οποία στοχεύει πρωτίστως στην ενίσχυση των τοπικών παραγωγών και βασίζεται στη φιλοσοφία του κινήματος “Χωρίς Μεσάζοντες”, στηρίζει την τοπική οικονομία, τον ντόπιο παραγωγό αλλά και τον καταναλωτή. Επίσης, πραγματοποιείται σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο με υψηλό συμβολισμό, ο οποίος διατίθεται δωρεάν στους παραγωγούς έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Φέτος, η 3η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης θα λειτουργήσει όπως και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου, προσφέροντας τη δυνατότητα στα σχολεία όλου του νομού να την επισκεφτούν και να συμμετέχουν σε εργαστήρια που θα πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες.

Μάλιστα τις δύο Κυριακές του 10ημέρου θα οργανωθεί picknick στην αυλή, ομαδικά παιχνίδια και υπαίθρια παιδική θεατρική παράσταση.

Ετοιμαστείτε! Η Ανοιξη έρχεται!

ΥΓ: Οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής για τα σχολεία θα ανοίξουν στα μέσα του Μάρτη.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.