Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ''ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΥΣΗΣ''

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 22 Φεβρουαρίου, την  ημέρα της επετείου της επανάστασης του 1878 στον Κολινδρό, ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου " Νικόλαος Λούσης". Ο χορός  φέτος εκτός από την εμφάνιση των παιδικών χορευτικών τμημάτων, και της νεοσύστατης θεατρικής ομάδας,   συμπεριλάμβανε και απονομή τιμητικών πλακετών, στους διατελέσαντες Προέδρους του  Συλλόγου!

Η απονομή έγινε στα πλαίσια της συμπλήρωσης 30 χρόνων ιστορίας του " Νικολάου Λούση", όπου στα πρόσωπα των διατελεσάντων Προέδρων, τιμήθηκαν όλοι όσοι πρόσφεραν εθελοντικά, στην προαγωγή του πολιτισμού  και την διατήρηση της προγονικής κληρονομιάς!!! Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τιμήθηκαν οι: ο πρώτος πρόεδρος Νικόλαος Σιάτρας, Θωμάς Σολοποτιάς, Δημήτριος Χλεμές, ο αείμνηστος Βασίλειος Δασκαλάκης, Κωνσταντίνος Δριστάς, Αικατερίνη Κάνουρα, Νικόλαος Καπέρδας και η Εύα Νταντάμη.

Δείτε εικόνες του Σάκη Χασαπέτη:


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.