Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απάτη με… τρωκτικά: Απίστευτο κόλπο 37χρονου για να μην πληρώνει σε ξενοδοχεία

Άνδρας στη Γιούτα των ΗΠΑ συνελήφθη κατηγορούμενος για απάτη κατά ξενοδοχειακών μονάδων. Ο 37χρονος συλληφθείς ομολόγησε ότι χρησιμοποιούσε… τρωκτικά για να μην πληρώνει τους λογαριασμούς των δωματίων στα οποία διέμενε.


Ο Ryan Sentelle State, σύμφωνα με την αστυνομία, έκανε check in σε τουλάχιστον τρία διαφορετικά ξενοδοχεία έχοντας στις αποσκευές του προσωπικά αντικείμενα αλλά και… ποντίκια ή χαμστεράκια.

Μόλις έμπαινε στο δωμάτιό του, άφηνε τα τρωκτικά και στη συνέχεια καλούσε την ρεσεψιόν για να παραπονεθεί.

Έδειχνε περιττώματά τους και σε μερικές περιπτώσεις τα ίδια τα ζώα, τονίζοντας πως το λιγότερο που πρέπει να κάνει η διεύθυνση είναι να τον απαλλάξει από τα έξοδα διαμονής.

Το κόλπο του πέτυχε σε τουλάχιστον τρία ξενοδοχεία, ωστόσο οι Αρχές πιστεύουν ότι είναι πολύ περισσότερες οι περιπτώσεις από αυτές που ομολόγησε.

Δεν έχει διευκρινιστεί πώς αποκαλύφθηκε η απάτη του, αλλά πλέον είναι αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες, μεταξύ άλλων αυτή της απάτης.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.