Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Οι 3 Δήμοι της Πιερίας ματαιώνουν ΟΛΕΣ όλες τις προγραμματισμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις τους λόγω Κορωνοϊού!

Με επείγοντα δελτία τύπου, τόσο ο Κατερίνης, ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, όσο και ο Δήμος Πύδνας -Κολινδρού, ανακοινώνουν στους δημότες τους ότι ύστερα από την Κοινή Υπουργική Απόφασης των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών με Αρ. Πρ. 13776/27 Φεβ 2020, για λόγους άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19 ματαιώνονται ΟΛΕΣ οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις-Κούλουμα που είχαν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν στις Δημοτικές Ενότητες τους, από την Παρασκευή 28.02.2020 έως και την Δευτέρα 02.03.2020.

Εν αναμονή των εξελίξεων και εμείς λοιπόν, για την πορεία του προβλήματος.


Διαβάστε ακόμη:Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.