Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας επισκέφθηκε η νέα διοίκηση του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με τους φορείς του νομού.

Την  Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου  επισκέφθηκε η  νέα διοίκηση του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας , με αρμοδιότητα στους Νομούς Ημαθίας-Πέλλας-Πιερίας που προέκυψε από τις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου 2019 και συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Κιτιξής  , ο Γραμματέας Θεοχάρης Στεφανίδης και το μέλος Βασίλειος Λιμπανοβνός .

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τις οικονομικές συνθήκες και την τρέχουσα επικαιρότητα. Στη διάρκεια της συζήτησης έγιναν προτάσεις για κοινές δράσεις  όπως η διοργάνωση ημερίδων , η  συμμετοχή Οικονομολόγων σε Επιτροπές  κ.α.  Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν τη διάθεση για συνεργασία στα πλαίσια λειτουργίας τους.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.