Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Έφυγε απ’ τη ζωή ο αγαπημένος μας γνωστός σε όλους ζωγράφος Βλαντιμίρ σε ηλικία 53 ετών

Πριν μερικές ημέρες μπήκε στο νοσοκομείο με βαρύ εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Κατερίνης διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Δεν άντεξε όμως η καρδιά του και ο Βλαντιμίρ πήρε το δρόμο για το μεγάλο ταξίδι να συναντήσει τους άλλους καλλιτέχνες!! Θα θυμόμαστε το Βλαντιμίρ πάντα γελαστό, Τελειομανή, φιλότιμο και φιλικό! Κουράγιο να δώσει ο Θεός στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι τεράστιε φίλε καλλιτέχνη μας!!
Έφυγες νέος.
Είχες πολλά να μας δώσεις!!
Είμαστε περήφανοι και τυχεροί φίλε, όλοι εμείς που σε γνωρίσαμε από κοντά και για την Κατερίνη ήσουν από τις φωτεινότερες φυσιογνωμίες και λαμπερή ηλιαχτίδα δημιουργίας.
Η πόλη που τόσο αγάπησες, δόξασες και τίμησες και επίλεξες να ζήσεις μέχρι το στερνό Αντίο, αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, θα σε αποχαιρετήσει!!
Ας βρει η ψυχή σου έναν παράδεισο γεμάτο Φως κι αγάπη!!
Καλό ταξίδι φίλε !!!

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστείει αύριο Παρασκευή στις 14 μ.μ στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, στα νέα νεκροταφεία στην Κατερίνη…

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.