Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ημέρα Εθελοντισμού και Αιμοδοσίας στο 5ο ΓΕΛ Κατερίνης

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά η Ημέρα Εθελοντισμού και Αιμοδοσίας στο 5ο ΓΕΛ Κατερίνης την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020.

Η ανταπόκριση του κοινού στην πρόσκληση του σχολείου ήταν άμεση και συγκινητική, καθώς πολλοί μαθητές, γονείς και καθηγητές προσήλθαν, προκειμένου να προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο ζωής στον συνάνθρωπό τους.

Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η αυξημένη επιθυμία των μαθητών, όχι μόνο του 5ου ΓΕΛ αλλά και άλλων σχολείων της πόλης, να αιμοδοτήσουν έχοντας πολύ θετική διάθεση κάτι που δείχνει ότι η κουλτούρα της εθελοντικής αιμοδοσίας ενδυναμώνεται μέσα από τέτοιες δράσεις που αναλαμβάνει το σύγχρονο ελληνικό σχολείο. Είναι μια ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούν και να συνειδητοποιήσουν όλοι και ειδικά οι νέοι άνθρωποι, που αποτελούν το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας, πως εμπλεκόμενοι στην ευγενή πράξη της αιμοδοσίας αναλαμβάνουν μια σπουδαία κοινωνική ευθύνη απέναντι στο ανθρώπινο σύνολο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και ειδικά στους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου και 5ου ΓΕΛ, καθηγητές σχολείων της πόλης, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και φίλους – συμπολίτες που έσπευσαν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή. Συγχαίρουμε ακόμη και όσους προσήλθαν συνειδητοποιημένα για να προσφέρουν αίμα αλλά για ιατρικούς λόγους δεν τα κατάφεραν.

Πολλές ευχαριστίες απευθύνουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κατερίνης που με υπευθυνότητα και υπομονή συνεργάστηκε για να φέρει σε πέρας το απαιτητικό έργο της αιμοδοσίας.

Επίσης συγχαίρουμε για την παρουσίαση και τον άψογο επαγγελματισμό τους τον Διοικητή του Τ.Τ. Κατερίνης Αστυνόμο Β’ κ. Γεώργιο Πουτουρίδη. Με την εμπεριστατωμένη ενημέρωσή του και εν συνεχεία τον εικονικό έλεγχο δικύκλου από τον Αρχιφύλακα κ. Γεώργιο Βέτσο επέστησαν την προσοχή όλων για ασφαλέστερη οδήγηση.

Μαρία Κορύτσα

Διευθύντρια 5ου ΓΕΛ Κατερίνης
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.