Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας: Στο +5 ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Για την 19η αγωνιστική της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 μέσα στον Κολινδρό και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) του Βατανιακού με την Α.Ε. Περίστασης, βρίσκεται μόνος στην κορυφή με διαφορά πέντε βαθμών.

Νίκη - ανάσα για τον Άρη Κοκκινοπλιτών με 2-1 επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ στο ντέρμπι του Σβορώνου ο ΓΑΣ νίκησε την Αναγέννηση με 4-0.

Η Ακαδημία Πλαταμώνα νίκησε με 3-2 τον Πιερικό Αστέρα μέσα στον Κάτω Αγιάννη, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει αυτή την ώρα στον Κορινό με τον αγώνα του Θερμαϊκού με τον Εθνικό Κατερίνης.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Αναγέννηση Σβορώνου - ΓΑΣ Σβορώνου                          0-4
Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη - Ακαδημία Πλαταμώνα       2-3
Βατανιακός - Α.Ε. Περίστασης                                          1-1
Αναγέννηση Κολινδρού - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου             2-3
Άρης Κοκκινοπλιτών - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας               2-1
Μύτικας Λεπτοκαρυάς - ΠΑΕ Ποντίων 2012                    0-3 α.α.
17:30 Θερμαϊκός Κορινού - Εθνικός Κατερίνης

Επόμενη αγωνιστική (20η, 16/02/20 - 15:00):
Εθνικός Κατερίνης - Βατανιακός
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - ΠΑΕ Ποντίων 2012
ΓΑΣ Σβορώνου - Αναγέννηση Κολινδρού
Ακαδημία Πλαταμώνα - Αναγέννηση Σβορώνου
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Θερμαϊκός Κορινού
Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη - Άρης Κοκκινοπλιτών
Α.Ε. Περίστασης - Μύτικας Λεπτοκαρυάς (3-0 α.α.)


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.