HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βίντεο-σοκ με αστυνομικό να περνά χειροπέδες σε 6χρονη

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει αστυνομικό να συλλαμβάνει ένα 6χρονο κορίτσι στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Όπως αναφέρει το NBC NEWS, το βίντεο προέρχεται από την κάμερα που είχε πάνω στο σώμα του ο αστυνομικός και τον δείχνει να περνάει τις χειροπέδες (ένα είδος φερμουάρ) στους καρπούς της μικρής σε σχολείο, ενώ εκείνη του φωνάζει να την αφήσει να φύγει.

Στο βίντεο φαίνεται ο αστυνομικός να βάζει τα χέρια του παιδιού πίσω από την πλάτη, ενώ η 6χρονη ρωτάει: «Γιατί γίνεται αυτό;». Στη συνέχεια κλαίει και φωνάζει: «Μη μου βάζεις χειροπέδες» και «Βοηθήστε με, σας παρακαλώ βοηθήστε με».

Καθώς τη μεταφέρει έξω, εκείνη φωνάζει «Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω» και «Δεν θέλω να μπω στο περιπολικό».

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 6χρονη «επιτέθηκε σε τρία μέλη του προσωπικού με κλωτσιές και γροθιές» στο σχολείο Lucious and Emma Nixon Academy.

Η γιαγιά της μικρής είχε δηλώσει στα τοπικά Μέσα ότι η εγγονή της υποφέρει από διαταραχή ύπνου κάτι που η οικογένειά της προσπαθεί να αντιμετωπίσει, γεγονός που προκαλεί προβλήματα στη συμπεριφορά του παιδιού.

Το κοριτσάκι κατηγορήθηκε για επίθεση, αλλά δεν ασκήθηκε περαιτέρω δίωξη.

Στο βίντεο φαίνεται το παιδί να μπαίνει στο πίσω κάθισμα του περιπολικού και ο αστυνομικός να γυρνάει στο σχολείο, όπου τουλάχιστον ένας υπάλληλος κλαίει με λυγμούς.

«Είναι απαραίτητα τα δεσμά;» ρωτάει ένας άλλος υπάλληλος αναστατωμένος.

«Ναι» απάντησε ο αστυνομικός. «Αν ήταν μεγαλύτερη θα φορούσε κανονικές χειροπέδες».

Όταν μάλιστα οι υπάλληλοι του σχολείου είπαν στον αστυνομικό ότι η Κάια δεν ήταν 8 ετών αλλά 6, εκείνος απάντησε: «Τώρα έσπασε το ρεκόρ μου».

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου και προκάλεσε την απόλυση του αστυνομικού Dennis Turner. Ο συγκεκριμένος είχε εμπλακεί στις συλλήψεις δύο 6χρονων μέσα σε μία βδομάδα.

Δείτε το βίντεο:





Πηγή




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια