Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας: «Εξάρα» και στο +7 ο Πυδναϊκός

Για την 19η αγωνιστική της Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας ο Πυδναϊκός συνέτριψε με 6-0 τον Καλλιθεακό και αύξησε ξανά τη διαφορά από τους διώκτες του.

Ο Αετός Καταλωνίων αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ακαδημία Κατερίνης στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ενώ η 25η Μαρτίου υπέστη ήττα-σοκ από τον Νέο Παμβριακό με 1-0.

Εντός έδρας νίκες πήραν επίσης Εθνικός Ν. Τραπεζούντας και Πίνδος Α. Αγιάννη επί Ατρομήτου και Δόξας Μοσχοχωρίου αντίστοιχα, ενώ τη νίκη το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Αιγινιακός, συντρίβοντας τον Κεραυνό με 7-0 μέσα στον Μακρύγιαλο.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Πίνδος Α. Αγιάννη - Δόξα Μοσχοχωρίου                      1-0
Αετός Καταλωνίων - Ακαδημία Κατερίνης 2006          1-1
Πυδναϊκός 2017 - Καλλιθεακός                                      6-0
Κεραυνός Μακρυγιάλου - Αιγινιακός                            0-7
Εθνικός Ν. Τραπεζούντας - Ατρόμητος Κατερίνης        2-0
Νέος Παμβριακός - 25η Μαρτίου                                  1-0
Γ. Ολύμπιος Λόφου - Πιερικός Ρυακίων                        3-0 (α.α.)

Επόμενη αγωνιστική (20η, 15/02/20 - 15:00):
Αιγινιακός - Ατρόμητος Κατερίνης
Ακαδημία Κατερίνης 2006 - Κεραυνός Μακρυγιάλου
Δόξα Μοσχοχωρίου - Αετός Καταλωνίων
25η Μαρτίου - Γ. Ολύμπιος Λόφου
Πίνδος Α. Αγιάννη - Νέος Παμβριακός
Καλλιθεακός - Εθνικός Ν. Τραπεζούντας
Πιερικός Ρυακίων - Πυδναϊκός 2017 (0-3 α.α.)Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.