Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ελεύθερος ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο πατέρας απολογούνταν για ώρες στον ανακριτή για την σκηνοθετημένη εξαφάνιση της κόρης του.

Το 7χρονο κοριτσάκι βρέθηκε στη Γαλλία και σύμφωνα με τις Αρχές ζει με τη βιολογική της μητέρα.

Ο 32χρονος άνδρας υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως έστειλε το παιδί του στη Γαλλία προκειμένου να είχε μια καλύτερης ποιότητας ζωή, καθώς ήταν άνεργος και δεν μπορούσε να τη συντηρήσει οικονομικά.

Ταυτόχρονα αποκάλυψε πως νοσεί από μεταδοτικό νόσημα και φοβόταν να μην κολλήσει την ανήλικη κόρη του.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.