Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ολική αρθροπλαστική ισχίου με τη μέθοδο AMIS

Τι είναι η οστεοαρθρίτιδα του ισχίου και πώς μπορεί να και πώς μπορεί να θεραπευτεί;


Οστεοαρθρίτιδα του ισχίου

Η κύρια αιτία της οστεοαρθρίτιδας του ισχίου είναι η φθορά του αρθρικού χόνδρου. Γίνεται αντιληπτή ως πόνος, αρχικά μόνο όταν φορτίζεται η άρθρωση, αργότερα όλο και πιο συχνά και τελικά και σε κατάσταση ηρεμίας. Η αύξηση στην ένταση του πόνου είναι μια αργή διαδικασία, που διαρκεί χρόνια και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε δυσκαμψία της άρθρωσης.

Τι είναι η ολική αρθροπλαστική ισχίου;

H αντικατάσταση του ισχίου (ολική αρθροπλαστική) φέρνει θεαματική ανακούφιση από τον πόνο και βελτίωση της λειτουργίας της άρθρωσης. Η ολική αρθροπλαστική ισχίου μετρά 70 χρόνια ιστορίας και αποτελεί μια συνηθισμένη και ασφαλή επέμβαση για τη θεραπεία της σοβαρής αρθροπάθειας.
Τα κύρια οφέλη της είναι τα εξής:

Δραστική μείωση του πόνου και πλήρη εξαφάνισή του

Επάνοδος φυσιολογικής λειτουργικότητας του ισχίου
Μη περιορισμός πλέον των καθημερινών δραστηριοτήτων και της κοινωνικής ζωής
Ο χειρουργός μπορεί να έχει πρόσβαση στην άρθρωση του ισχίου από διαφορετικά μονοπάτια, ακολουθώντας μια «συμβατική» ή μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική προσπέλαση.

Tι είναι η AMIS;

Η AMIS είναι Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Προσπέλαση του ισχίου και χαρακτηρίζεται από μειωμένη τομή του δέρματος και διατήρηση των μυών, των τενόντων, των αγγείων και των νεύρων. Αποτελεί ιδανική τεχνική ατραυματικής χειρουργικής, επιταχύνει την ανάρρωση και την αποκατάσταση και βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Επίσης μειώνει τη συχνότητα των επιπλοκών.

Γιατί Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου με AMIS;

  • Μειωμένος μετεγχειρητικός πόνος: σε σύγκριση με «συμβατικές» χειρουργικές τεχνικές, η προσπέλαση AMIS είναι ατραυματική.
  • Συντομότερη αποκατάσταση: η κινητοποίηση με βακτηρίες αρχίζει την ημέρα της εγχείρησης.
  • Συντομότερη παραμονή στο νοσοκομείο.
  • Μικρή ουλή του δέρματος: με την AMIS, η τομή του δέρματος είναι συχνά μικρότερη από μια τομή «συμβατικής» χειρουργικής επέμβασης.
  • Ταχύτερη επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
  • Λιγότερη απώλεια αίματος: η διατήρηση των μυών και των αγγείων μειώνει την απώλεια αίματος. Οι μεταγγίσεις είναι σπάνιες και ο σχηματισμός θρόμβων αίματος στα πόδια (εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση) είναι λιγότερο πιθανός.
  • Μειωμένος κίνδυνος εξάρθρωσης: χάρη στην τεχνική AMIS, η διατήρηση των μυών βελτιώνει σημαντικά τη σταθερότητα του ισχίου και ο κίνδυνος εξάρθρωσης είναι ελάχιστος. Ο περιορισμός των κινήσεων μετεγχειρητικά (που συνήθως συνιστάται σε άλλες τεχνικές) δεν είναι απαραίτητος.
  • Αποτροπή της χωλότητας: η AMIS ελαχιστοποιώντας τη βλάβη των μυών και των νεύρων μειώνει τις πιθανότητες χωλότητας.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.