Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

BENIAMIN Σύλλογος Προστασίας Παιδιών:

Το Δ.Σ του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ προσκαλεί τα μέλη του, το Σάββατο 22/02/2020 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα "Αγάπης" στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 73 για την τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της οποίας θα διεξαχθεί και η εκλογή του νέου Δ.Σ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
Τα θέματα που θα συζητηθούν:

· Απολογισμός Πεπραγμένων έτους 2019
· Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού έτους 2019
· Έκθεση εξελεγκτικής Επιτροπής
· Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2020
· Εκλογή νέου διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα 4 έτη


Ο Πρόεδρος

Χάρης Αναστασίου
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.