Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων διαμορφώνεται στο Δημοτικό Σχολείο Ανδρομάχης


Ένα σχολικό περιβάλλον σύγχρονο  και λειτουργικό εξασφαλίζουν οι παρεμβάσεις, οι οποίες υλοποιούνται από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στις εγκαταστάσεις του  δημοτικού σχολείου Ανδρομάχης. Ο λόγος για την ενοποίηση δύο αιθουσών που προϋπήρχαν στον αύλειο χώρο του σχολείου σε μία μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων εμβαδού 100 τ.μ. η οποία θα φιλοξενεί εκδηλώσεις, σχολικές γιορτές, ενώ θα καλύπτει και ανάγκες πληροφορικής, γυμναστικής των μαθητών κ.α.

Πρόκειται για ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του οικισμού, της εκπαιδευτικής κοινότητας και του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του σχολείου που ικανοποιείται από τη νέα δημοτική αρχή. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, την προσεχή εβδομάδα στον αύλειο χώρο του σχολείου είναι προγραμματισμένες συντηρήσεις- επισκευές στις αθλητικές υποδομές, καθώς επίσης στα υφιστάμενα κιόσκια και παγκάκια.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.