Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Οδηγός τράκαρε ποδηλάτη και του ζητά να πληρώσει τις ζημιές!

Σε μια περίεργη υπόθεση που έχει καταλήξει στα δικαστήρια της Νέας Υόρκης, ένας οδηγός ζητά αποζημίωση από τον ποδηλάτη με τον οποίο συγκρούστηκε για τις ζημιές που προκάλεσε στο αυτοκίνητό του!


Το ατύχημα συνέβη ένα βροχερό απόγευμα του περασμένου Γενάρη, όταν ο οδηγός Jovonte Cook συγκρούστηκε με τον ποδηλάτη Bryan Agnello. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, όμως λίγες εβδομάδες μετά, ο οδηγός επέστρεψε ζητώντας $700 αποζημίωση από τον ποδηλάτη!


Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Agnello οδηγούσε ένα ποδήλατο Pake με κόκκινο φως που αναβόσβηνε ενώ φορούσε κράνος και ειδικό γιλέκο με ανακλαστήρες για να είναι ορατός. Καθώς ο ποδηλάτης έστριβε αριστερά, το Ford Fusion (Mondeo) που οδηγούσε ο Cook συγκρούστηκε μαζί του από πίσω, με αποτέλεσμα ο Angello να καταλήξει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου.

Η εκδοχή του οδηγού είναι αρκετά διαφορετική, καθώς υποστηρίζει πως ο ποδηλάτης κινούνταν με ταχύτητα 96 km/h (!) στον αυτοκινητόδρομο Interstate 490 και δεν τον είδε λόγω καιρικών συνθηκών.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στη δικαιοσύνη, με τον οδηγό να ζητά $700 και τον ποδηλάτη να επιστρέφει με $2.500.ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.