Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επίσκεψη του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου στο Επιμελητήριο Πιερίας

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είχε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου ο οποίος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης την Πιερία, στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων με θεσμικούς φορείς του νομού.


“Καλωσορίζουμε έναν πολύ καλό φίλο του Επιμελητηρίου και της Πιερίας που στέκεται αρωγός σε όλες μας τις προσπάθειες” ανέφερε απευθυνόμενος στον κ. Καράογλου ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, υπογραμμίζοντας ότι στο πρόσωπο του υφυπουργού τα μέλη του Επιμελητηρίου αναγνωρίζουν τον αποτελεσματικό πολιτικό που έχει συμβάλλει διαχρονικά στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας του νομού. “Εξαιτίας του κ. Καράογλου μπορούμε σήμερα να μιλάμε για 10η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΒΕ.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου ενημέρωσε τον υφυπουργό για τις άμεσες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο, ως συνέχεια της ευρείας σύσκεψης για την αναπτυξιακή στρατηγική του νομού. “Η μελέτη βιωσιμότητας για την αξιοποίηση του Ολύμπου, όπως και η αγορά και τοποθέτηση των infokiosk θα τεθούν άμεσα προς ψήφιση στο διοικητικό μας συμβούλιο” ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕ σημειώνοντας ότι βούληση της διοίκησης του Επιμελητηρίου είναι να παραμείνουν ψηλά στην ατζέντα και να δρομολογηθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες που αφορούν στην ανάπτυξη της Πιερίας.

Από την πλευρά του ο κ. Καράογλου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα του Ολύμπου σημειώνοντας ότι “πρόκειται για το ισχυρότερο brand name που διαθέτει η περιοχή”. Όπως είπε, η αξιοποίησή του θα πρέπει να είναι στη βάση ενός ενιαίου σχεδίου γι΄αυτό και τα πορίσματα της μελέτης θα πρέπει να υιοθετηθούν από όλους τους φορείς. “Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, όλοι μαζί, μία ενιαία προσπάθεια” ανέφερε χαρακτηριστικά.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.