Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πιερία: Έμπαιναν ως πελάτες σε μαγαζιά και άρπαζαν προϊόντα

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, με τη μέθοδο της απασχόλησης οι δύο δράστες έμπαιναν μέσα στα μαγαζιά και άρπαζαν αντικείμενα.

Δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 35 και 36 ετών, σχημάτισαν αστυνομικοί στην Πιερία για υποθέσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 22 έως 24 Δεκεμβρίου 2019 ενεργώντας από κοινού και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από τέσσερα καταστήματα σε περιοχές της Πιερίας συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.050 ευρώ και προϊόντα αξίας 400 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.