HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Είναι αλήθεια ότι τα χωριστά κρεβάτια σκοτώνουν το σεξ;

Αλήθεια ή ψέματα; Σκοτώνει το σεξ ο ύπνος σε ξεχωριστά κρεβάτια ή το αναζωογονεί; Τι αποκαλύπτει έρευνα;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής της νέας έρευνας τα ζευγάρια που κοιμούνται μαζί δυσκολεύονται πολύ περισσότερο να κοιμηθούν ήρεμα.

Ο Δρ. Neil Stanley, επικεφαλής της έρευνας, είπε στα ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα να φορέσουν μια συσκευή που κατέγραφε τις κινήσεις και την αφύπνιση. Ο ίδιος παρατήρησε: «Ο αντίκτυπος αυτής της διαταραχής στην υγεία και τη σχέσης μας μπορεί να είναι τεράστιος».

Μια άλλη έρευνα που έγινε πριν μερικά χρόνια στο Paracelsus Medical University της Γερμανίας, έδειξε ότι τα διαζύγια είναι πολύ περισσότερα στα ζευγάρια που έχουν διαταραχές ύπνου.

«Ο κακός ύπνος επηρεάζει τις επιδόσεις, τις σχέσεις, αυξάνει τον κίνδυνο ατυχημάτων και, μακροπρόθεσμα, συνδέεται με την αύξηση του βάρους, τον διαβήτη τύπου 2 και την κατάθλιψη», προσθέτει ο Δρ. Stanley.

«Ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συμβιβαστούμε για χάρη ενός κοινωνικού στερεότυπου», επιμένει ο Δρ. Stanley.

«Σε μια δημοσίευση, ένας κοινωνιολόγος έδειξε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο κάποιος έχει σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό του στο κρεβάτι πριν κοιμηθεί, είναι επειδή μόνο τότε βρίσκονται επιτέλους μόνοι», λέει ο δρ Stanley.

 «δύο ενήλικες θα έπρεπε να έχουν ενα κρεβάτι πλάτους τουλάχιστον 1,80 μ, ώστε να αναλογούν στον καθένα 90 εκ., όσο δηλαδή ένα μονό κρεβάτι. Αυτό θα ήταν μια καλή αρχή. Εξάλλου, ο ύπνος είναι το πιο εγωιστικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορείτε να μοιραστείτε τον ύπνο σας με κανέναν, οπότε γιατί να μοιραστείτε το κρεβάτι σας;»


Πηγή: faysbook.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια