Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ.Κατερίνης (ΔΗΚΕΔΗΚ).

Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΚ, κ. Σταύρου Χριστοφορίδη και του Διοικητικού Συμβουλίου της.
Με ευχές για μια όμορφη και δημιουργική χρονιά άνοιξε την εκδήλωση ο κ. Χριστοφορίδης ενώ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για το σημαντικό έργο που προσφέρουν εξυπηρετώντας, σε καθημερινή βάση, βρέφη, νήπια, παιδιά με αναπηρίες, ανθρώπους τρίτης ηλικίας και ευπαθείς ομάδες.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, κ. Κώστας Κουκοδήμος, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, σε χαιρετισμό που πραγματοποίησε, ευχαρίστησε το προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά καθώς και για την άψογη συνεργασία που έχουν με τη διοίκηση.

«Κύριο μέλημά μας κατά τους πρώτους μήνες της διοίκησής μας ήταν η λύση των οικονομικών προβλημάτων του Δήμου. Τώρα που οι αποφάσεις μας έχουν θετικά αποτελέσματα, η Κοινωφελής Επιχείρηση θα είναι πρώτη μας προτεραιότητα για την εξομάλυνση στρεβλώσεων του παρελθόντος, με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή κοινωνικής πολιτικής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουκοδήμος.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.