Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το Ανώτερο Συνδικαλιστικό Όργανο

Στη συνέλευση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας « Ο Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης την 20η Ιανουαρίου 2020, ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο κ. Παπαγιαννούλη Κωνσταντίνο η ημερομηνία διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το Ανώτερο Συνδικαλιστικό Όργανο.

Οι εκλογές, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, θα διεξαχθούν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ), από τις 11:00 έως τις 15:00. Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν έως την Κυριακή 09-02-2020 στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Παπαγιαννούλη Κων/νο ( τηλ. 6977086175).

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής να εκλέξουν και να εκλέγονται έχουν όλα τα ενεργά μέλη που θα είναι οικονομικά τακτοποιημένα τουλάχιστον για το τρέχον οικονομικό έτος (15€). Η οικονομική τακτοποίηση θα μπορεί να πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα με τη μέρα των εκλογών. Τα μέλη θα ψηφίζουν με την επίδειξη μελισσοκομικού βιβλιαρίου ή ταυτότητας.

Την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου και θα κληρωθεί μεγάλο δώρο έκπληξη για τους μελισσοκόμους που θα συμμετάσχουν.

Η συμμετοχή όλων των πιεριέων μελισσοκόμων – μελών του συλλόγου είναι απαραίτητη!


Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Πιερίας, «Ο Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων»
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.