Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τι μέτρα λαμβάνει ο ΟΑΣΘ για την προστασία από τον κορωνοϊό

Ο ΟΑΣΘ θα προχωρά στην τακτική, ενδεχομένως και καθημερινή, απολύμανση των λεωφορείων - Αυτοκόλλητα με οδηγίες σε όλα τα σταθμαρχεία.

Πακέτο μέτρων πρόληψης για την προστασία των εργαζομένων αλλά και του επιβατικού κοινού, λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού, αποφάσισε και θα υλοποιήσει ο ΟΑΣΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr στον Οργανισμό έχουν γίνει συσκέψεις για το θέμα αυτό, ενώ σχετικές οδηγίες έχει λάβει και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χθες έγινε σύσκεψη στα γραφεία του Οργανισμού, με τη συμμετοχή του διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Σπανού, εκπροσώπων του Συνδικάτου των Εργαζομένων και του γιατρού Εργασίας. Σε αυτήν ελήφθησαν αποφάσεις για τα μέτρα προστασίας, σε πρώτη φάση των εργαζομένων, αλλά και δράσεις και μέτρα για την προστασία και των επιβατών.

Ήδη, από χθες το απόγευμα έχουν αναρτηθεί σε όλα τα σταθμαρχεία αυτοκόλλητα με οδηγίες προς τους οδηγούς αλλά και τους λοιπούς εργαζόμενους. Σε αυτά, πέρα από τις κλασικές υποδείξεις περί μέτρων ατομικής υγιεινής, δίνονται οδηγίες για τον καλύτερο εξαερισμό των λεωφορείων, ενώ έχει μοιραστεί και ένα δισέλιδο με ερωταπαντήσεις και οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.