Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παράξενο πλάσμα σαν δελφίνι χωρίς μάτια και πτερύγια ξεβράστηκε σε παραλία

Μοιάζει με τέρας που έχει ξεπηδήσει από κάποιο βιβλίο της μυθολογίας Κθούλου.

Οι ψαράδες στη δημοφιλή παραλία Ντεστιλαδέρας στο Μεξικό, έπιασαν στα δύχτια τους ένα πλάσμα που δεν έχει μάτια, έχει το κεφάλι δελφινιού, δεν έχει πτερύγια και έχει ουρά σαν της σμέρνας. Το πλάσμα έχει πολλές σειρές με μικρά αιχμηρά δόντια.Επιτόπου κλήθηκαν ιχθυολόγοι να εξετάσουν το παράξενο αυτό πλάσμα αλλά κανείς δεν γνώριζε να πει περί τίνος πρόκειται.

Εικάζεται ότι πρόκειται για ένα είδος χελιού, το οποίο ζει στα σκοτεινά βάθη του Ειρηνικού ωκεανού.

Όπως αναφέρει η Sun, το πλάσμα έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους ανθρώπους της περιοχής όπου όλοι σπεύδουν να το φωτογραφήσουν, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνη που το αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ερωτούν «εάν γνωρίζει κάποιος τι πλάσμα είναι αυτό»Πάντως δεν είναι πρώτη φορά που παράξενα πλάσματα - ψάρια έρχονται στην επιφάνεια και οι άνθρωποι φωτογραφίζονται μαζί τους.


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.