Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Συνεχίζοντας τον κύκλο ενημερωτικών επαφών του με φορείς της πόλης, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, υποδέχθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημαρχιακό Μέγαρο, την διοικητική αντιπροσωπεία της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, επιβεβαίωσε την διάθεση και της νέας Δημοτικής Αρχής για συνεργασία και υποστήριξη από πλευράς Δήμου Κατερίνης των πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων του κορυφαίου πολιτιστικού σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

Άλλωστε η εξήντα εξάχρονη διαδρομή και προσφορά τις Εστίας στις τέχνες και τα γράμματα, αναγνωρίζεται και τυγχάνει του αναλογούντα σεβασμού από τον κ. Κουκοδήμο αλλά και τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Κατερίνης.

Τα μέλη της διοίκησης της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης που συμμετείχαν στην συνάντηση εργασίας, ο πρόεδρος Γρηγόριος Μιτσοκάπας, η αντιπρόεδρος Έφη Μπίσμπα, η γενική γραμματέας Κλειώ Δημάση, ο ταμίας Γεώργιος Αθανασίου και η έφορος λόγου και τέχνης Στέλλα Τζιτζιλή, σκιαγράφησαν την κατευθυντήρια φιλοσοφία του συλλόγου και παρουσίασαν τον προγραμματισμό των προσεχών επιλογών και των εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στο περίγραμμα των «Εαρινών Ημερών 2020», μιας σημαντικής πολυποίκιλης πολιτιστικής πρωτοβουλίας που υλοποιείται κάθε χρόνο την περίοδο της άνοιξης και φιλοξενεί όλο το φάσμα του πολιτισμικού ορίζοντα, αναδεικνύοντας παράλληλα τις δημιουργίες ντόπιων καλλιτεχνών και όχι μόνο.

Ακολούθησε ενημέρωση και διάλογος των δύο πλευρών αναφορικά με την έκδοση των Πρακτικών του 4ου Επιστημονικού Συνεδρίου της Εστίας με θέμα «Η Πιερία στα Βυζαντινά και Νεώτερα χρόνια», ενός πονήματος που αποτελεί ιστορική παρακαταθήκη για τον τόπο μας και ασφαλώς πρέπει να αξιοποιηθεί δεόντως.

Η συνάντηση πέρα των άλλων, επικεντρώθηκε στο σχεδιασμό των πανηγυρικών εκδηλώσεων που προγραμματίζει η Ε.Π.Μ. Κατερίνης με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης, τις οποίες θα υποστηρίξει ο Δήμος Κατερίνης.

Ολοκληρώνοντας, ο πρόεδρος της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, Γρηγόριος Μιτσοκάπας, πρόσφερε στον Δήμαρχο Κατερίνης, Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, την πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση της Εστίας «Η Κατερίνη στα χρόνια της Απελευθέρωσης». Είναι χαρακτηριστικό ότι για την συγκεκριμένη έκδοση, ο κ. Κουκοδήμος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επισημαίνοντας ότι τέτοιου είδους συγγράμματα αποτελούν μοναδικές πηγές γνώσης και γνωριμίας με την ιστορία της Κατερίνης και της γύρω περιοχής γενικότερα και πρέπει το υλικό τους να αξιοποιείται ανάλογα.

Τέλος η αντιπροσωπεία της Ε.Π.Μ. Κατερίνης συναντήθηκε και με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Κατερίνης, Κωνσταντίνο Λιακόπουλο.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.