HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ετήσιος χορός & κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμπαγιωτών Ανατολικής Θράκης του Δ. Κορινού «Ο Άγιος Γρηγόριος Καλλίδης»

Τον καθιερωμένο ετήσιο χορό και κοπή πίτας πραγματοποίησε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμπαγιωτών Ανατολικής Θράκης του Δ. Κορινού «Ο Άγιος Γρηγόριος Καλλίδης».


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτες ΝΔ Πιεριας κ. Αννα Μανη Παπαδημητριου, κ. Φοντας Μπαραλιακος και κ. Σαββας Χιονιδης, ο Προεδρος ΟΠΠΑΠ κ. Νικος Τσιαμπερας, ο Αντιδημαρχος τοπικων κοινοτητων κ. Κωστας Γραμματικοπουλος, από την Τοπική Κοινότητα Κορινού οι Δημοτικοι Συμβουλοι κ. Κατερινα Μαλετσα και κ. Αναστασιος Παπαδοπουλος, ο εκλεγμενος στο Δημοτικο Συμβουλιο Κατερινης κ. Νικος Μακριδης, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Πολιτιστικών συλλόγων, από τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού, από τον Ποντιακό Σύλλογο Κορινού «Εύξεινος Πόντος», απο τον Συλλογο γονεων και κηδεμονων Κορινου, από τον Σύλλογο Θρακικής Εστίας Κατερίνης, από τον Σύλλογο Μικρασιατών, απο τον Συλλογο Ανατολικοθρακων Περιστασης κ Ν. Πιεριας, από τον Σύλλογο Κατερινιώτισσες, απο τον Συλλογο Μακεδονιας, απο τον Συλλογο Θεσσαλων., απο το Ξαθερι, από το Λύκειο Ελληνίδων και πάρα πολλοί φίλοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί την αίθουσα δεξιώσεων «Γυαλός», τον Συλλογο Ανατολικης Ρωμυλιας Κορινου για την παρουσιαση του παιδικου χορευτικου τμηματος, τον χορηγο επικοινωνιας Ολυμπιο Βημα και κ. Φοντα Μπαραλιακο, την κ. Μαρια Λαιτσα και κ. Στελιο Σεραφη Πρακτορειο Complete travel, το ζαχαροπλαστειο Κρυσταλ και κ. Γιωργο Παλαιολογου, την εταιρια Graphics και κ. Γιωργο Κοντογιαννη, τα Ασφαλιστικα γραφεια Alianz κ. Φλογερα, τους χορηγούς των δώρων κλήρωσης, τον Χοράρχη του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Τουρνά, την χορωδια του Συλλογου, τα μέλη, τους φίλους του Συλλόγου και όσους συνέβαλαν με την προσφορά και την παρουσία τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια