Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παρεμβάσεις καθαρισμού ρεμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων εντός και στα όρια του πολεοδομικού ιστού του Δήμου Κατερίνης, πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με τα μηχανήματα και το εξειδικευμένο προσωπικό, της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επίβλεψε τις εν λόγω παρεμβάσεις, που εξελίσσονται στην περιοχή της Επέκτασης Ευαγγελικών και του Γηπέδου Ποδοσφαίρου ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

«Με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος, με αποτελεσματικό σχεδιασμό και έγκαιρη επέμβαση, η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υλοποιεί έγκαιρα προληπτικές παρεμβάσεις με καθαρισμούς ρεμάτων από φερτά υλικά και απορρίμματα για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής», σημείωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.