Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κοπή πίτας Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πιερίας

Μετά το Χαιρετισμό μου σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, τους φίλους -ες, και τους Συναδέλφους -ες.
Ευχήθηκα σε όσους παραβρέθηκαν, αλλά και τις οικογένειες τους ο Νέος χρόνος αλλά και η Νέα Δεκαετία που διανύουμε να είναι με ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ και ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναφέροντας τα είκοσι χρόνια που πέρασα σ αυτό το Δ.Σ. Γραμματέας, και Πρόεδρος για την συνεργασία που είχαμε με όλους τους τοπικούς φορείς, και την άψογη συνεργασία με την Ομοσπονδία μας. π.χ. με την Εργατική Εστία, για τον κοινωνικό τουρισμό με 7 ημέρες εκδρομές,

με το Ι.Κ.Α για τις 15 μέρες λουτροθεραπείες, και την βοήθεια που δεχθήκαμε πολλές φορές από την Νομαρχία, και την εκάστοτε Δημοτική αρχή.

Εξοργισμένος όμως ανάφερα και κατήγγειλα την πρωτοφανή επίθεση που δεχτήκαμε τα τελευταία "10" ΧΡΟΝΙΑ που περάσαμε, στα δικαιώματά μας και ειδικότερα ότι με Αίμα, θυσίες και ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ.

Τιμωρήσανε την ΓΕΝΙΑ που έκτισε με αίμα και ιδρώτα την Μεταπολεμική ΕΛΛΑΔΑ,

Σφαγιάζοντας τις Συντάξεις τους και αφαιρώντας τους την 13η και 14η σύνταξη.

Αλλάξαμε χρόνο, αφήνοντας πίσω μια Γερασμένη Δεκαετία με πολλά δεινά και ελάχιστες μικροχαρές.

Λες και η ελπίδα για κάτι καλύτερο λιγοστεύει μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, για καλύτερη διαβίωση και σωστότερη Ζωή.

Αφήσαμε πίσω μας πικρές εμπειρίες, ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΜΕΛΟΝ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, Εμείς όμως να κάνουμε την οργή μας σκέψη, και να διδαχτούμε από τα λάθη μας να μην τα ξανακάνουμε.

Την Γενιά μας την στιγμάτισε ο Πόλεμος, η πείνα και η Φτώχεια. που όπως φαίνεται θα μας συνοδεύσει μέχρι την τελευταία μας πνοή.

Αυτά λοιπόν δεν θέλουμε να Περάσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Και αγωνιζόμαστε γι αυτό.!!!!!!

Ο παλιός ο χρόνος και η Δεκαετία που φύγανε με την ευχή να μην ξαναζήσουμε ΠΟΤΕ παρόμοιες καταστάσεις.

Ας πάρουμε διδάγματα από τους απερχόμενους χρόνους και Πολιτικές, να διαλέξουμε καλά υλικά για να Οικοδομήσουμε μια άλλη κοινωνία διαφορετική από αυτήν του παρελθόντος.

Και εμείς να γίνουμε αυτοί που ξέρουν να μαθαίνουν από το παρελθόν, και να οικοδομούν το Μέλλον. Αυτά όμως εξαρτιούνται από την πίστη, την Θέληση και την προσήλωση μας στην Αλήθεια, την Αγάπη, την Δικαιοσύνη και την ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΜΑΣ.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους σας ο Νέος χρόνος "2020" Η Νέα Δεκαετία να ΦΕΡΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΉΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Τσιώτσιος Θεόδωρος 

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α ΠΙΕΡΙΑΣ. Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.