Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευφάνταστος κρατούμενος: Προσπάθησε να περάσει κινητό στις φυλακές μέσα σε… εικόνα

Δεν είχε το… Θεό του ένας κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, ο οποίος έφτασε στο σημείο να κρύψει μέσα σε μια θρησκευτική εικόνα ένα κινητό τηλέφωνο για να το βάλει στη φυλακή.


Πρόκειται για έναν Γεωργιανό, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 25 χρόνων για ληστείες και κλοπές και είχε μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού σε αυτές του Δομοκού.

Κατά την μεταγωγή του είχε μαζί του μια θρησκευτική εικόνα και, όταν έφτασε στην είσοδο των φυλακών, άρχισε να λέει στους υπαλλήλους πόσο θρήσκος είναι και πως τη συγκεκριμένη εικόνα την έχει πάντα μαζί του.

Αυτό, όμως, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, που όταν έψαξαν καλύτερα εντόπισαν το μυστικό της εικόνας.

Ο κρατούμενος είχε δημιουργήσει ένα μικρό κενό και να έχει κρύψει εκεί μέσα το κινητό τηλέφωνο.

Όπως είναι αναμενόμενο, το κινητό κατασχέθηκε και η προσπάθεια του κρατουμένου καταγράφηκε ως μια ακόμη ευφάνταστη προσπάθεια για να περάσει κάποιος κινητό μέσα στη φυλακή.ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.