Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η καλλονή από την Πιερία που μαγείρεψε κόλλυβα - Το πιάτο άρεσε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ένα ιδιαίτερο πιάτο έφτιαξε η 21 ετών Μαρία από την Πιερία στο MasterChef 4.

Η Μαρία, ντυμένη στα μαύρα για… να μπει στο κλίμα, όπως χαρακτηριστικά είπε, μαγείρεψε στους κριτές μαύρο χοίρο με αλμυρά κόλλυβα, σάλτσα από ρόδι και καραμελωμένα μήλα.

Το πιάτο άρεσε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που της έδωσε «ναι», όχι όμως και στον Σωτήρη Κοντιζά, που επισήμανε ότι το κρέας δεν ήταν ψημένο. Τελικά η παίκτρια πέρασε στην επόμενη φάση με το «ναι» του Πάνου Ιωαννίδη.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.