Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πρόσκληση από την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Πιερίας σας καλούν, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα απονεμηθούν στους νεαρούς αθλητές των ομάδων Κ16 και Κ14 της περσινής περιόδου, τα έπαθλα Fair-play τα οποία κατέκτησαν (και οι δύο ομάδες), στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων της ΕΠΟ.

Στην ίδια εκδήλωση θα λάβει χώρα και η κοπή της βασιλόπιτας, για όλα τα τμήματα των μικτών ομάδων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου (στις 20:00 το βράδυ),
στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΠΙΕΡΙΔΑ” (2ο χλμ., επαρχιακής οδού Κατερίνης-Νέας Εφέσου).
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας
Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας
Αστέριος Κ. Τόκας             Δημήτριος Β. Τσακνάκης
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.