Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας & Θράκης) Θεόδωρο Καράογλου

Συνάντηση στο Δημαρχείο Κατερίνης με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας & Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε σήμερα ο κος Καράογλου, σε αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της Πιερίας.

Όπως τόνισε ο κος Κουκοδήμος στο περιθώριο της επίσκεψης: «Είχαμε σήμερα μία γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με τον Υπουργό, με τον οποίο με συνδέει πολυετής φιλία. Αναφέρθηκα διεξοδικά στη διάρκεια της συνάντησης στα μελλοντικά σχέδιά μας, καθώς και στις έως σήμερα παρεμβάσεις που υλοποιήσαμε ως νέα διοίκηση. Είμαι βέβαιος, ότι θα συντονίσουμε ως Δήμος Κατερίνης το βηματισμό και τις ενέργειές μας με τον κο Καράογλου προς όφελος των πολιτών μας».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Καράογλου επισήμανε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες του δήμου Κατερίνης για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ θα συνδράμει στην επίλυση ζητημάτων υποδομών και έργων, τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάδειξη της Κατερίνης σε κέντρο πολιτισμού & οικονομικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι, παρών στη διάρκεια της επίσκεψης - η οποία ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων - ήταν και ο πρώην βουλευτής Πιερίας Αντώνης Καρπούζας.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.