HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας & Θράκης) Θεόδωρο Καράογλου

Συνάντηση στο Δημαρχείο Κατερίνης με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας & Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε σήμερα ο κος Καράογλου, σε αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της Πιερίας.

Όπως τόνισε ο κος Κουκοδήμος στο περιθώριο της επίσκεψης: «Είχαμε σήμερα μία γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με τον Υπουργό, με τον οποίο με συνδέει πολυετής φιλία. Αναφέρθηκα διεξοδικά στη διάρκεια της συνάντησης στα μελλοντικά σχέδιά μας, καθώς και στις έως σήμερα παρεμβάσεις που υλοποιήσαμε ως νέα διοίκηση. Είμαι βέβαιος, ότι θα συντονίσουμε ως Δήμος Κατερίνης το βηματισμό και τις ενέργειές μας με τον κο Καράογλου προς όφελος των πολιτών μας».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Καράογλου επισήμανε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες του δήμου Κατερίνης για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ θα συνδράμει στην επίλυση ζητημάτων υποδομών και έργων, τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάδειξη της Κατερίνης σε κέντρο πολιτισμού & οικονομικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι, παρών στη διάρκεια της επίσκεψης - η οποία ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων - ήταν και ο πρώην βουλευτής Πιερίας Αντώνης Καρπούζας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια