Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας «Ποδηλατώ με Ασφάλεια»

Ο Τομέας Παιδείας της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας συνεχίζει τις επισκέψεις στα σχολεία του Νομού Πιερίας, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής: «Ποδηλατώ με ασφάλεια».
Την περασμένη εβδομάδα τα μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν το 1ο ΕΠΑΛ στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης με θέμα «Το ποδήλατο κάνει καλό στην υγεία και στο περιβάλλον» στο οποίο εργάζονται οι μαθητές.

Στους μαθητές έγινε αναφορά των σημαντικών κανόνων του ΚΟΚ που αφορούν το ποδήλατο, δόθηκαν οδηγίες για την ασφαλή ποδηλασία μέσα στην πόλη και στο τέλος ακολούθησε συζήτηση για τα οφέλη από την ποδηλασία για την υγεία και το περιβάλλον.

 Το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής: «Ποδηλατώ με ασφάλεια» παρουσιάζεται για 10η συνεχή χρονιά σε σχολεία όλων των βαθμίδων του Νόμου μας. Έχει εκπονηθεί από μέλη του Συλλόγου σε συνεργασία με άλλους φορείς σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και είναι εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Σκοπός του προγράμματος είναι η καλλιέργεια σωστής κυκλοφοριακής παιδείας στους μαθητές, εστιάζοντας στην ασφαλή οδήγηση του ποδηλάτου στην πόλη.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.