HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας «Ποδηλατώ με Ασφάλεια»

Ο Τομέας Παιδείας της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας συνεχίζει τις επισκέψεις στα σχολεία του Νομού Πιερίας, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής: «Ποδηλατώ με ασφάλεια».
Την περασμένη εβδομάδα τα μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν το 1ο ΕΠΑΛ στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης με θέμα «Το ποδήλατο κάνει καλό στην υγεία και στο περιβάλλον» στο οποίο εργάζονται οι μαθητές.

Στους μαθητές έγινε αναφορά των σημαντικών κανόνων του ΚΟΚ που αφορούν το ποδήλατο, δόθηκαν οδηγίες για την ασφαλή ποδηλασία μέσα στην πόλη και στο τέλος ακολούθησε συζήτηση για τα οφέλη από την ποδηλασία για την υγεία και το περιβάλλον.

 Το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής: «Ποδηλατώ με ασφάλεια» παρουσιάζεται για 10η συνεχή χρονιά σε σχολεία όλων των βαθμίδων του Νόμου μας. Έχει εκπονηθεί από μέλη του Συλλόγου σε συνεργασία με άλλους φορείς σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και είναι εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Σκοπός του προγράμματος είναι η καλλιέργεια σωστής κυκλοφοριακής παιδείας στους μαθητές, εστιάζοντας στην ασφαλή οδήγηση του ποδηλάτου στην πόλη.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια