Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δολοφόνησε δύο γυναίκες και τις κράτησε για τρία χρόνια σε καταψύκτη

Φρίκη και αποτροπιασμό από το έγκλημα αποκαλύφθηκε σε σπίτι στο Λονδίνο. Δύο πτώματα γυναικών βρέθηκαν σε καταψύκτη.


Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, 35χρονος Zahid Younis φαίνεται πως κρατούσε τις σορούς των γυναικών στην κατάψυξη επί τρία ολόκληρα χρόνια.

Ο 35χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για τις δολοφονίες της 38χρονης Mihrican Mustafa και της 35χρονης Henriett Szucs. Και οι δύο γυναίκες έφεραν πολλαπλά τραύματα, σύμφωνα με τις νεκροψίες.

Το πρώτο θύμα του φαίνεται πως ήταν η Henriett Szucs από την Ουγγαρία, η οποία διέμενε στη Βρετανία για χρόνια, χωρίς ωστόσο να έχει δηλώσει κάποια διεύθυνση κατοικίας ή να έχει δώσει σημάδια ζωής από το καλοκαίρι του 2016.
Όσο για το δεύτερο θύμα, η Κύπρια Mihrican Mustafa, το περασμένο έτος ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της, καθώς δηλώθηκε αγνοούμενη τον Μάιο του 2018.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να παραστεί στο δικαστήριο αύριο, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου.ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.