Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πήλιο: Έσπασαν τα ισόβια για το έγκλημα πάθους

Το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου που του αναγνώρισε το δικαστήριο Λάρισας κατά πλειοψηφία, ήταν το στοιχείο που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης, για το έγκλημα πάθους στη Μακρυράχη Πηλίου.

Ενώ πρωτόδικα ο 53χρονος που σκότωσε έναν 61χρονο αγρότη και τραυμάτισε μια 40χρονη γυναίκα που αποτέλεσε το μήλον της έριδος, είχε τιμωρηθεί με ισόβια κάθειρξη και 4 χρόνια φυλάκισης, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας του επέβαλλε χθες (04-02-2020), συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών και 3 μηνών.

Οι πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχος ήταν αυτήν της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της βαριάς σωματικής βλάβης, οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Η υπόθεση που εκδίκασε το ΜΟΕ Λάρισας είχε απασχολήσει το πανελλήνιο τον Απρίλιο του 2016.

Ένα πρωινό Σαββάτου ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τυφλωμένος από το πάθος, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, πήγε στην αποθήκη ενός συγχωριανού του και πυροβόλησε τόσο εκείνον όσο και την γυναίκα.

Από τους πυροβολισμούς κατέληξε ο άνδρας ενώ τραυματίστηκε η γυναίκα. Εν συνεχεία ο ίδιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ο κατηγορούμενος είπε πως λειτουργούσε εν βρασμώ ψυχικής ορμής κάτι όμως που δεν δέχθηκε το δικαστήριο.

Ισχυρίστηκε πως ήταν σε σχέση με την γυναίκα πλην των τελευταίων ημερών λίγο πριν το έγκλημα. Από την πλευρά της η παθούσα υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως είχε συναισθηματική σχέση με τον κατηγορούμενο και όχι ερωτική.

Ο δράστης, εγκατάλειψε αιμόφυρτα τα δύο θύματά του στην αποθήκη του 61χρονου και πήγε στο σπίτι του όπου, κατά δήλωσή του, ήπιε ισχυρό γεωργικό φάρμακο για να αυτοκτονήσει.

Η 36χρονη, τραυματισμένη από τον πρώτο πυροβολισμό στο χέρι, κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και προσπάθησε να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αιμορραγία του 61χρονου συντρόφου της, που δέχτηκε από κοντινή απόσταση πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα ενώ αιμορραγούσε και από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί στο κεφάλι.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.