HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αποκάλυψη Καμμένου: Το ελικόπτερο στα Ίμια δέχτηκε πυρά

Αποκαλύψεις για την τραγική νύχτα των Ιμίων το 1996 έκανε ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και το δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως είπε, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας έψαξε για να βρει τι ακριβώς είχε συμβεί τότε.

«Είμαι πεπεισμένος πως το ελικόπτερο στα Ίμια δέχθηκε πυρά. Έψαξα να βρω τι έγινε εκείνη τη νύχτα αλλά η τότε πολιτική ηγεσία είχε εξαφανίσει τα στοιχεία. Το ελικόπτερο βρίσκεται σε ένα τολ. Μόνο οι συνομιλίες έχουν αποχαρακτηριστεί. Άκουσα τις συνομιλίες του ελικοπτέρου των ηρώων μας εκείνο το βράδυ και σας πληροφορώ πως τους είχε προταθεί να προσνηωθούν σε τουρκικό σκάφος και εκείνοι αρνήθηκαν και προτίμησαν να πέσουν» τόνισε ο κ. Καμμένος και αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά σήμερα, σημείωσε:

«Ποτέ δεν ήταν γκρίζα ζώνη τα Ίμια. Ούτε θα είναι. Όταν πηγαίνει εκεί ο υπουργός Άμυνας και καταθέτει στεφάνι εκεί ακριβώς που έπεσαν οι ήρωες, είναι επίδειξη σημαίας. Τι σημαίες δεν τις παίρνει ο αέρας. Πήγαινα με το ελικόπτερο ακριβώς πάνω από τα Ίμια. Τα δύο τελευταία χρόνια δεν έγινε κατάθεση στεφάνων εκεί που έπεσαν οι ήρωες.

Τους επόμενους μήνες με τον Ερντογάν θα ζήσουμε σκληρές καταστάσεις. Στα ελληνοτουρκικά όσο κάνουμε πίσω αυτοί θα προελαύνουν. Δεν πρέπει καν να αναφέρουμε τον όρο συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο ή για σχέδιο Ανάν 2».


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια