Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βέροια: Διεκόπη εκδήλωση λόγω ΠΑΟΚ ‑ Φυγαδεύτηκε ο Μάκης Βορίδης

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα λόγω της εισήγησης-έκτρωμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό της ομάδας. Μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη, οι φίλοι του Δικεφάλου προέβησαν σε μια ακόμη διαμαρτυρία, τούτη τη φορά στη Βέροια, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη σύσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη με τοπικούς φορείς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα veriotis.gr, λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα του Σαββάτου (1/2), έξω από το Επιμελητήριο Ημαθίας συγκεντρώθηκαν δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ έριξαν κροτίδες και άναψαν πυρσούς.

Παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία που υπήρχε στο χώρο καθώς ουσιαστικά οι φίλοι του Δικεφάλου περιορίστηκαν, ο υπουργός αποχώρησε νωρίτερα από το προγραμματισμένο για λόγους ασφαλείας με αποτέλεσμα η σύσκεψη να διακοπεί οριστικά. Στη συνέχεια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ειρηνική πορεία στο κέντρο της πόλης διαμαρτυρόμενοι έντονα για τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα τους.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.