Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εκτεταμένες παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας στην Ολυμπιακή ακτή εν όψει της τουριστικής περιόδου


Στην Ολυμπιακή ακτή εστιάζονται οι εκτεταμένες παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης εν όψει της προετοιμασίας για την τουριστική περίοδο.

Ειδικότερα, υλοποιούνται εργασίες διαμόρφωσης στην πλατεία και στο πάρκο του οικισμού της Ολυμπιακής Ακτής, ενώ γίνονται όλα όσα είναι απαραίτητα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής πρόσβαση για όλους, καθαριότητα και σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές. Έμφαση δίνεται σε παρεμβάσεις αποκατάστασης βατότητας στο δίκτυο πεζοδρόμων & πεζοδρομίων, καθώς αντικαθίστανται σαθρές και σπασμένες πλάκες, γίνεται καθαρισμός σε φρεάτια, συντήρηση σε παγκάκια κ.α.

Επιπλέον, σε εξέλιξη είναι η συντήρηση του Δικτύου Δημοτικού φωτισμού, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: αλλαγή λαμπτήρων σε φωτιστικά σώματα που βρίσκονται σε πλατείες, σε φωτιστικούς στύλους κ.α.

Γενικότερα, σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου και  εν όψει της τουριστικής περιόδου τα συνεργεία έχουν πιάσει δουλειά, προκειμένου οι παραλίες να είναι καθ’ όλα έτοιμες για να υποδεχτούν  ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Την ικανοποίησή του για τους ταχείς ρυθμούς υλοποίησης των παρεμβάσεων εξέφρασε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη & υπηρεσιακούς παράγοντες επιθεώρησε τις έως σήμερα εργασίες.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.