Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ: Νίκες για Βατανιακό και ΑΓΕΠ

Δύο νίκες και τέσσερις ήττες ήταν ο απολογισμός των ομάδων της Πιερίας στην 14η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ΑΓΕΠ νίκησε στο τοπικό ντέρμπι τους Πάνθηρες με 90-70, ενώ Βατανιακός πέρασε με 62-54 από το Κιλκίς και διατηρήθηκε στην 3η θέση.

Ο Αιγινιακός ηττήθηκε με 87-64 από τους Ικάρους Γιαννιτσών, ο Πιερικός Αρχέλαος με 69-66 από τον Άθλο Αλεξάνδρειας, ενώ χωρίς νίκη παρέμεινε ο Βαφύρας που ηττήθηκε από τον Ζαφειράκη με 73-54.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
ΑΓΕ Πιερίας - ΓΑΣΠ Πάνθηρες                     90-70
Άθλος Αλεξάνδρειας - Πιερικός Αρχέλαος   69-66
Ίκαροι Γιαννιτσών - Αιγινιακός                      87-64
ΑΟΚ Βέροιας - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας               63-36
ΚουΠα Κιλκίς - ΑΕ Βατανιακός-Σάρισα       54-62
Ζαφειράκης Νάουσας - ΓΑΣ Βαφύρας          73-54

Η επόμενη αγωνιστική (15η, 8/2/20):

18:00 ΑΕ Βατανιακός-Σάρισα - ΑΟΚ Βέροιας
18:00 ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - Άθλος Αλεξάνδρειας
18:00 Πιερικός Αρχέλαος - ΑΓΕ Πιερίας
18:00 ΑΟΚ Αιγινιακός - ΓΑΣ Βαφύρας
20:00 ΓΑΣΠ Πάνθηρες - Ζαφειράκης Νάουσας
20:30 Ίκαροι Γιαννιτσών - ΚουΠα Κιλκίς


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.