HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ποδοσφαιριστής δάγκωσε το… μόριο αντιπάλου του

Δέκα ράμματα χρειάστηκαν για να κλείσει η πληγή που άνοιξε σε αντίπαλό του ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στη Γαλλία. Όχι, δεν επρόκειτο για τραύμα με τα καρφάκια των ποδοσφαιρικών παπουτσιών, αλλά, ναι, ήταν χτύπημα… κάτω από τη μέση. Κυριολεκτικά, καθώς πάνω σε καβγά ο ποδοσφαιριστής δάγκωσε το πέος του αντιπάλου του.

Το παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος στην ανατολική Γαλλία μεταξύ της Λορέν και της Σότριχ στις 17 Νοέμβρη μπορεί να είχε λήξει 1-1 και οι ποδοσφαιριστές να είχαν εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο, όμως η ένταση ήταν στο κόκκινο. Όταν δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν στο πάρκινγκ, ξέσπασε άγριος καβγάς. Τότε, ένας άλλος παίκτης της Σότριχ μπήκε ανάμεσά τους για να τους χωρίσει και την… πλήρωσε ακριβά. Ο παίκτης της Λορέν δάγκωσε το πέος του «ειρηνοποιού», προκαλώντας του τεράστια πληγή που χρειάστηκε 10 ράμματα για να κλείσει.

Πρόσφατα, ο δράστης τιμωρήθηκε με πέντε χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα, ενώ τιμωρία έφαγε και το θύμα, καθώς του επιβλήθηκε εξάμηνος αποκλεισμός για τη συμμετοχή του στον καβγά.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια